Dostava

Način plačila, dostava oz. osebni prevzem

 • Plačilo po povzetju
  V kolikor se odločite, da vam naročeno blago pošljemo na dom ali kateri koli drug naslov v Sloveniji, plačate z gotovino.
 • Plačilo po predračunu
  Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna, dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun.
  Dostavo naročenega blaga na naslov kupca izvede dostavno podjetje Pošta Slovenije.
 • Plačilo z gotovino na sedežu spletne trgovine TIC Idrija (Vodnikova 3, 5280 Idrija)
  Po e - pošti vas obvestimo, kdaj je naročeno blago pripravljeno za prevzem. Blago lahko potem prevzamete osebno v treh delovnih dneh na zgornjem naslovu naše prodajalne v delovnem času TIC idrija:

  Poletni urnik (maj-september):
  pon - pet: 9.00-17.00
  sob - ned: 10.00-15.00
  prazniki: zaprto

  Zimski urnik (oktober-april):
  pon - pet: 9.00-15.00
  sob: 10.00-15.00
  ned in prazniki: zaprto 

Stroški poštnine in plačila

Stroški poštnine in plačila

Center za idrijsko dediščino kupcu zaračuna strošek priprave pošiljke, ki znaša 2,5 €. Pošta Slovenije pa kupcu zaračuna poštne stroške, po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, ki jih kupec plača ob prevzemu pošiljke. Ti stroški niso upoštevani v cenah izdelkov in storitev in jih krije kupec.

Prav tako v cenah izdelkov in storitev niso upoštevani stroški poštnine, ki nastanejo v primeru dostave blaga na dom ali kateri koli drugi naslov v Sloveniji. Slednji so obračunani v skladu z veljavnim cenikom Pošte Slovenije. *

* Opozorilo: Spletna trgovina ne odgovarja za morebitne spremembe cen, ki jih v skladu s svojim poslovanjem izvaja dostavno podjetje Pošta Slovenije.