O nas

Spominke ter druge izdelke turistične narave, nudimo v spletni trgovini in tako ljubiteljem spletnega nakupovanja omogočimo nakup iz domačega naslonjača. Izdelke je bilo do sedaj možno kupiti le v prostorih Turistično-informacijskega centra Idrija, ki deluje v okviru javnega zavoda Centra za idrijsko dediščino. Našo ponudbo bomo stalno dopolnjevali in jo ponudili preko turističnega spletnega portala www.idrija-turizem.si saj je spletno nakupovanje vedno bolj priljubljeno.

V spletni trgovini boste našli turistične spominke z Idrijsko-Cerkljanskega, med njimi kopijo svetovne znane neandertalčeve piščali ter čudovito idrijsko čipko. Spominki so lahko tudi lepo darilo Vašim najdražjim, saj so shranjeni v lični embalaži.

Vabimo vas k obisku naše nove spletne trgovine, kjer se bo za vsakogar našlo kaj zanimivega. Trudili se bomo, da bo ponudba trgovine pestra, z veliko izbiro najrazličnejših izdelkov in daril, seznanjali vas bomo z novostmi, predvsem pa olajšati vaš nakup tako, da boste pri nakupovanju prihranili čas.

Sedež podjetja:
Center za idrijsko dediščino
Ulica IX. korpusa 17, 5280 Idrija


TIC Idrija - Turistično informacijski center
Vodnikova 3, 5280 Idrija
Tel: 05 37 43 916
Fax: 05 37 43 915